Borst- en buikbehandeling

Veel (jonge) vrouwen hebben gevoelige borsten. Dit kan voor de menstruatie opspelen, soms altijd aanwezig zijn, veroorzaakt worden door cystes of verklevingen die zich hebben opgehoopt in de borsten of littekenweefsel dat voor gevoeligheid zorgt na een operatie.
Maar ook je niet meer verbonden voelen met je borsten om welke reden dan ook of graag borstvoeding willen geven kunnen redenen zijn voor deze behandeling.

Borsten horen zacht en soepel te zijn en zeker géén pijn te doen. De behandelingen zijn dan ook hierop gericht.
De behandeling is een combinatie van manuele lymfedrainage technieken, fascia stretches, specifieke borstweefseltechnieken en een afsluitende massage van borsten en buik met etherische oliën.

Wil je bovenstaande beschreven behandeling niet?
Maar wil je wel voor je gevoelige borsten, cystes of andere reden op borstgebied behandeld worden? Kies dan voor alleen een acupunctuur behandeling bij het invullen van het formulier (een combinatie van beide is ook mogelijk).

Wat was dit een cadeautje voor mijzelf zeg! Na vier kinderen borstvoeding te hebben gegeven, zag ik mijn borsten alleen nog maar als; dat ze dienstbaar zijn geweest. Na deze behandeling, voel ik mij weer vrouw en ben ik mij weer bewust van het borst- en buikweefsel. Echt een aanrader! 

E.

Maak een afspraak via mijn afspraakformulier of mail voor meer info: info@praktijkroos.com