Borstbehandeling

Een holistische benadering van borstgezondheid.

Last van PMS, gevoelige borsten of hormonale klachten? Ben je behandeld voor borstkanker en heb je last van littekenweefsel? Heb je als vrouw geen connectie meer met jouw borsten? Of wil je borstvoeding geven?

Het kan echt anders!

De borstbehandelmethode is een manuele behandelvorm van de borsten en het weefsel eromheen, bedoeld voor borstzorg, pré-zorg en na-zorg. Borstzorg want de behandelingen zijn op preventieve basis en daarom bij uitstek geschikt voor gezonde vrouwenborsten en het voorkomen van klachten.

Pré-zorg is zorgen dat jouw borsten in goede conditie zijn en blijven door regelmatige behandelingen of vóórdat je zwanger wordt.

Na-zorg kan na een borstoperatie, chemokuur, bestraling en behandelt bijvoorbeeld littekenweefsel. De behandeling kan je hormoonhuishouding beïnvloeden en kan je ook ontzorgen over wat je in jouw borsten waarneemt.

Wat was dit een cadeautje voor mijzelf zeg! Na vier kinderen borstvoeding te hebben gegeven, zag ik mijn borsten alleen nog maar als; dat ze dienstbaar zijn geweest. Na deze behandeling, voel ik mij weer vrouw en ben ik mij weer bewust van het borst- en buikweefsel. Echt een aanrader! 

E.

Maak een afspraak via mijn afspraakformulier of mail voor meer info: info@praktijkroos.com