Kinderwens

Als zwanger worden (of blijven) niet vanzelfsprekend is, de medische weg behoorlijk pittig is en vol uitdagingen, jij nog niet de medisch reguliere weg wilt inslaan of graag anderszins ondersteuning wenst bij jouw of jullie kinderwens.

Dan is deze kinderwensbehandeling zeer waardevol om jou of jullie beide te ondersteunen. Tijdens de kinderwensbehandeling is er aandacht voor de onderrug, buik, voeten en zeer belangrijk, het mentaal emotionele aspect.
Een reeks van behandelingen is soms nodig. Het verschilt per persoon in aantal en opeenvolging van behandelingen. Dit kan tijdens het eerste consult waarbij er ook een intake plaatsvindt mogelijk misschien al duidelijk worden.

Als therapeut en docent in de massagewereld, heeft Rosalie de unieke en allereerste Integraal Kinderwens Opleiding in Nederland vormgegeven en neergezet. Er is steeds meer vraag naar ondersteuning tijdens de weg naar het zwanger worden. Hopelijk zal Nederland met de jaren een aantal collega’s rijker zijn als Integraal kinderwens Specialist of Integraal kinderwens Professional. Collega’s zullen op onderstaande website benoemd worden.

www.kinderwensopleiding.nl

De kinderwensbehandeling bij Praktijk ROOS is een fijn moment voor jezelf. Het doet zowel fysiek als mentaal iets voor je. En het heeft naar mijn idee ook echt bijgedragen aan het slagen van onze zwangerschap. Rosalie heeft zoveel kennis en kunde in huis, dat ze altijd op zoek gaat naar de perfecte behandeling voor jou. Echt een aanrader!

Ik zit inmiddels in de volgende fase, de zwangerschap. Ik ben Rosalie heel dankbaar voor alles wat zij heeft betekend in de afgelopen periode.

Wendy

Maak een afspraak via mijn afspraakformulier of mail voor meer info: info@praktijkroos.com