Voetreflex

De voeten zijn onze spiegels.

Voetreflex behandelingen kunnen ondersteunend werken bij allerlei lichamelijke klachten. Specifieke klachten om voor een voetreflexbehandeling te gaan kunnen o.a. zijn; spier- en gewrichtsklachten, cyclus problemen, darmklachten, luchtwegproblemen, hoofdpijn en migraine. Maar ook bij stress en psychisch-/ emotionele belasting.

Het kan een behandeling zijn met de combinatie van Westerse- en Oosterse technieken en visies of een energetische voetreflexbehandeling. Deze laatste kunnen dieper doorwerken op ons emotionele systeem en kunnen blokkades verzachten dan wel verhelpen, waardoor we ons ook beter in ons vel voelen. Een specialisatie waarbij energetische behandelingen worden ingezet is bij alle vormen van VERLIES.

Als docent geef ik sinds 2017 ‘Verbinden met verlies’ en sinds 2021 de ‘Metamorfose-techniek’ trainingen in het Lemniscaat Center. Ik leid collega’s op die zich in verlies en rouw willen specialiseren.

Rosalie heeft passie voor haar vak. Je voelt haar positieve energie als je op de behandeltafel ligt. Ze weet feilloos de gevoelige knopen te raken. Na een voetreflex of cupping behandeling ervaar ik minder pijn en kan de wereld weer aan.  De passie die Rosalie heeft voor haar vak, geeft zij in haar lessen door aan nieuwe vakgenoten. Mooi is dat zij zelf ook nooit stopt met leren. Regelmatig volgt zij opleidingen in binnen- en buitenland. Dat geeft vertrouwen. 

K. B.

Maak een afspraak via mijn afspraakformulier of mail voor meer info: info@praktijkroos.com