Rosalie

Gefascineerd door de wijsheid en complexiteit van het menselijk lichaam. Ga vooral ook de verbinding met jezelf aan, in alle opzichten.

Praktijk ROOS is met heel mijn hart, lichaam en wijsheid ontstaan. Het is prachtig om mijn specialisaties van fertiliteit en zwangerschap zo te hebben kunnen ontwikkelen om die verbinding te kunnen maken.

Na de voltooiing van de HAVO voor Muziek en Dans ben ik afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie. Goed was vaak niet goed genoeg. Een voet kon altijd nóg beter gestrekt worden, een been nóg hoger opgetild en zo zag ik mijzelf gemiddeld 4 uur per dag in strak balletpak, alles eruit halen wat erin zat voor één grote wand met spiegels. Ik was in verbinding en kon mijn ziel en zaligheid erin kwijt.

En toen ….. toen liet mijn lichaam mij in de steek. Zo dacht ik erover in 1998 t/m 2007! Ik raakte volledig, na een behoorlijk ingrijpende darmoperatie, de verbinding met mijn lichaam kwijt. Voor kinderen gaan …tja… dat zou risico’s met zich mee kunnen brengen. Toen dat werd gezegd, deed mij dat niet veel. In 2015 kwamen er tranen.

Door vele opleidingen en cursussen wist ik langzaam aan te luisteren naar mijn lichaam. Máár vooral ook te begrijpen wat dit proces met zich mee had gebracht en wat ik ermee zou kunnen doen. De verbinding die ik met jou tot stand breng, heb ik grotendeels te danken aan de verbinding die ik met mijzelf aan durf te gaan. Durf jij dat ook?

“Dansen is bewegen, net als het leven zelf. Als je stilstaat en achterom blijft kijken bereik je niet het doel dat je voor ogen hebt. Dan kom je in de situatie dat je geen keuzes meer maakt en mogelijkheden niet meer ziet. Echter, stilstaan is niet altijd zonder beweging. Een moment van bezinning en bewustwording kan je veel brengen. Mijn unieke werkwijze geeft vertrouwen, resultaat, verbinding en is doelgericht.”

Naast eigenaresse van Praktijk ROOS run ik ook het Lemniscaat Center. Een Center voor coaching, trainingen, opleidingen, workshops en lezingen. Ik ben docent in mijn eigen Center en bij opdrachtgevers in NL.

Een bijzondere opdracht heb ik recent in Namibië gedaan door vier vrouwen op te leiden tot welness-masseur.

Een kleine greep uit mijn opleidingen:

  • VoetreflexPlus en medische basiskennis – Total Health Academy
  • Zwangerschap en fertiliteit – Carla Huis in ’t Veld
  • Opleiding in Kopenhagen voor Nerve Reflexologist – Touchpoint
  • Manuele Lymfedrainage dr. Voddermethode – Myos/ Désirée Groen

Maak een afspraak via mijn afspraakformulier of mail voor meer info: info@praktijkroos.com